Praktfull toppleilighet

Leilighet 18.2 er en leilighet av de sjeldne. Størrelsen er på hele 143 kvm og er den største leiligheten som tilbys i Vertikal Nydalen.
Denne 4-roms toppleiligheten ligger i 18. etasje og har flotte, møbleringsvennlige planløsninger og materialvalg. De store, luftige flatene balanseres med industriparkett i lys eik og tøffe tak i råbetong i de fleste rom. De store oppholdsarealene har flotte innerdører i eik, en dyp vindusnisje i eik og også vegger av råbetong. Disse kvalitetene kombinert med en takhøyde på 3 meter, og spennende vinkler som følge av byggets unike utforming, gir leiligheten et unikt særpreg som må oppleves!
Store vinduer og dørene ut til de to balkongene gjør det mulig å nyte en virkelig spektakulær utsikt, som kan ta pusten fra enhver.
Leiligheten er klar for innflytting!

Leiligheten leveres også med en rekke kvaliteter i tillegg:

  •  Vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt på badene hvor det benyttes elektriske varmekabler.
  •  Industriparkett i eik på alle rom unntatt bad.
  •  Flotte eikedører (240 cm høyde) med sorte håndvridere og skjulte hengsler.
  •  To harmoniske og lune bad med senket, hvitt tak og downlights. Badene er plassbyggede.
  •  Oppgradert baderomsinnredning med detaljer som sort dusjarmatur med takdusj, dusjvegger med sorte detaljer, samt andre detaljer i sort, som popup og slukrist.
  •  HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer som kombiskap, oppvaskmaskin, stekeovn fra Miele, og platetopp med integrert ventilator i kjøkkenøy.
  •  SG pluss sort pakke på elektro – dimmere på alle takpunkter.
  •  Mulighet for kjøp av inntil to garasjeplasser i nabobygg.
Unike LEILIGHETER
LEDIG 4-ROMS

Leilighet 18.2

Leiligheten ligger i 18. etasje, med fasader og utsikt i alle retninger med unntak av øst. Bygningens høyde og utforming gir deg absolutt privatliv – i 18. etasje får du ingen gjenboere.

Leilighetens utforming gir et stort, møbleringsvennlig oppholdsrom, med stue og spisestue beliggende i hver sine soner, og det flotte kjøkkenet plassert i midten.

Leiligheten har to flotte bad, hvor det ene badet er direkte tilknyttet hovedsoverommet. Her vil du dessuten finne en flott vegg i råbetong. Leiligheten har ytterligere to soverom – ett enkeltrom med god plass og en spennende vegg i råbetong, og i tillegg et stort, dobbelt soverom.

I tillegg til oppgraderte innredningsdetaljer på kjøkken og bad, leveres leiligheten med interiørkonseptet Vertikal Jord, som vil sette et helhetlig preg på boligen. Les mer om Vertikal Jord under.

Spesielle planløsninger, vinkler og gode materialvalg gir hver eneste bolig et unikt særpreg.

Unikt uttrykk med vegger og tak i råbetong.

Planløsning

Leilighetene i Vertikal Nydalen får blant annet en generell takhøyde på hele 3 meter. Sammen med store vinduer og leilighetens spennende vinkler, vil takhøyden bidra til et helt eget uttrykk og en
fantastisk romfølelse.

Dokumenter

Her kan du laste ned prosjektets dokumenter, eller bla i prospektet.

Vertikal Jord

VERTIKAL JORD

Klikk på punktene i bildet for detaljer om interiørkonseptet Vertikal Jord.

Med interiørkonseptet ­VERTIKAL JORD får du en leilighet med en myk og varm fargepalett som gir assosiasjoner mot høst. ­Harmoniske og dempede fargetoner gir rommet en lun balanse.
Dette fargekonseptet gir en behagelig helhet mellom skap­fronter i fargen Mørk Sand, og de naturlige materialene betong og ­eikefiner. Kombinert med parketten og ­fargepaletten for vegger, blir konseptet både spennende og helhetlig i uttrykket. Interiørkonseptet kan også utfordre litt med den spennende fargen Red Maple.

Klikk på punktene i bildet for detaljer om interiørkonseptet Vertikal Jord.

Meld interesse for bolig

Kontakt megler

Thomas Eriksen
Prosjektmegler
Jan Græsvik
Prosjektmegler