Interiørkonseptene

I Vertikal Nydalen vil du få velge blant kostnadsfrie interiør­konsepter som vil sette et ­helhetlig preg på din nye bolig. Interiørkonseptene er satt sammen av ­Snøhettas interiørdesignere og har fått navnene Vertikal Vann, Vertikal Skog og Vertikal Jord.
Interiørkonseptene omfatter oppholdsarealer, kjøkken og bad/WC og er utarbeidet i tre paletter for kjøkkeninnredning, veggfarger, baderomsinnredning og fliser, og gir en harmonisk og behagelig helhet sammen med øvrige materialer som er benyttet i boligene.

Vertikal Vann

VERTIKAL VANN

Klikk på punktene i bildet for detaljer om interiørkonseptet Vertikal Vann.

Interiørkonseptet ­VERTIKAL VANN har en fargepalett av myke ­blåtoner kombinert med en ­spennende gyllenbrun sand­tone. Et varmt og lunt uttrykk som tilfører omgivelsene ro og friskhet – en kombinasjon det er lett å føle seg hjemme i.
Vertikal Vann har en ­harmonisk og behagelig helhet, med et flott kjøkken i Fenix Blå fra HTH, som både står godt til den vakre teksturen i betong på den ene siden og ­varmen og kontrasten i eikefiner på den andre. Fargepaletten til Vertikal Vann er valgt ut for å passe godt sammen med de ­øvrige ­­materialene og vil gi et rom med moderne, lun atmosfære hvor det er godt å være.

Klikk på punktene i bildet for detaljer om interiørkonseptet Vertikal Vann.

Vertikal Skog

VERTIKAL SKOG

Klikk på punktene i bildet for detaljer om interiørkonseptet Vertikal Skog.

Interiørkonseptet ­VERTIKAL SKOG er som navnet tilsier, inspirert av naturen, med harmoniske og varme fargekombinasjoner.
Kombinasjonen av frodige grønne­ ­fronter, en spennende terracotta-farge, og de ­varme, ­naturlige eikefrontene gjør at du ­formelig kjenner solvarmen stryke over huden. Her er naturen i godt samspill med ­leilighetens eksponerte betongtak og den flotte eikeparketten. Paletten harmonerer godt med de klare, åpne flatene i leiligheten. ­Kombinert med mye lys og store vinduer gir dette leiligheten et behagelig, luftig preg.

Klikk på punktene i bildet for detaljer om interiørkonseptet Vertikal Skog.

Vertikal Jord

VERTIKAL JORD

Klikk på punktene i bildet for detaljer om interiørkonseptet Vertikal Jord.

Med interiørkonseptet ­VERTIKAL JORD får du en leilighet med en myk og varm fargepalett som gir assosiasjoner mot høst. ­Harmoniske og dempede fargetoner gir rommet en lun balanse.
Dette fargekonseptet gir en behagelig helhet mellom skap­fronter i fargen Mørk Sand, og de naturlige materialene betong og ­eikefiner. Kombinert med parketten og ­fargepaletten for vegger, blir konseptet både spennende og helhetlig i uttrykket. Interiørkonseptet kan også utfordre litt med den spennende fargen Red Maple.

Klikk på punktene i bildet for detaljer om interiørkonseptet Vertikal Jord.

Meld interesse for bolig

Kontakt megler

Thomas Eriksen
Prosjektmegler
Jan Græsvik
Prosjektmegler