Finn ditt unike kontor i Vertikal

I et av Norges mest ambisiøse miljøprosjekter kan din virksomhet bli med på å skape historie. Med smarte materialvalg og klimavennlige løsninger vil prosjektet bli starten på en ny æra i Nydalen.
 

I hjertet av Nydalen, tegnet av det anerkjente arkitektkontoret Snøhetta, har vi nå kun ett eksklusivt kontorlokale igjen i Vertikal:

• 631 kvm BTA kontor i 6. etasje

I tillegg til at kontorene er meget lekre med flotte kvaliteter og detaljer, er byggets miljøprofil helt unik. Vertikal Nydalen er Norges første kombinasjonsbygg med naturlig ventilasjon. Luftbevegelser som skapes gjennom byggets geometri, kombinert med stor takhøyde og ny, banebrytende teknologi, sikrer et godt inneklima. Konseptet med naturlig ventilasjon medfører en takhøyde på hele 3,40 meter, lagring av kjøling og varme i eksponerte betongflater, og dessuten en himling helt uten sjenerende ventilasjonskanaler.

Med en førsteklasses personalrestaurant, fleksible møteromsfasiliteter og den sjarmerende restauranten Crudo, er alt lagt til rette for at du og dine ansatte skal trives og lykkes.

Fasiliteter

Eksklusiv personalrestaurant
I Vertikal Nydalen forstår vi viktigheten av næringsrik og deilig mat for en produktiv arbeidsdag. Vår personalrestaurant, drevet av den anerkjente Fursetgruppen, tilbyr et mangfold av kulinariske valg som garantert vil tilfredsstille enhver smak. Fra sunne salater til gourmetmåltider, hver rett er laget med ferske kvalitetsingredienser.

Møteromssenter
Trenger du et sted for ditt neste møte eller konferanse? Vårt møteromssenter, også drevet av Fursetgruppen, gir deg tilgang til toppmoderne møtefasiliteter. Enten det er et intimt brainstormingsmøte eller en stor konferanse, har vi rommet som passer dine behov, komplett med state-of-the-art teknologi og catering av høy kvalitet.

Restaurant Trattoria Crudo
For en uformell lunsj eller et hyggelig måltid etter arbeid, stikk innom den sjarmerende italienske restauranten, Trattoria Crudo. En ekte italiensk trattoria med prisvinnende kokk. Her kan du blant annet nyte autentisk italiensk pizza, bakt til perfeksjon i en tradisjonell vedfyrt ovn. Trattoria Crudo er ikke bare et måltidssted, det er en møteplass hvor kolleger og kunder kan samles over et måltid i en avslappet og innbydende atmosfære.

Nydalen

– et pulserende sentrum i sentrum

Nydalen er resultatet av nøye ­planlegging og gjennomtenkt utvikling. På bare 30 år har området transformert seg fra et ­forurenset industriområde til et moderne bydelssentrum med boliger, skoler og spennende arbeidsplasser. Og når arbeidsdagen er over, åpner ­Nydalens dører til friluftsliv rett utenfor kontoret. Ta deg en løpetur i ­Marka eller en sykkeltur langs elven. Om været er dårlig eller du trives ­bedre på ­treningssenteret, har du også en rekke ­alternativer å velge ­mellom her. Nydalen skilter dessuten med en av Oslos beste kinoer, et variert utvalg av restauranter, kafeer, puber, ­utendørs ­serveringssteder, butikker, tannleger, apotek og ikke minst Oslos største kjøpesenter, Storo ­Storsenter, som ligger rett i nærheten. Nydalen har også et mangfoldig ­tilbud, inkludert matbutikker, apotek, ­medisinske sentre, kiosker, frisører.

Midt i det hele slynger vakre Akerselva seg gjennom hele Nydalen. Elva er en yndet badeplass i sommerhalvåret, og fungerer som et bindeledd mellom sjarmerende serveringssteder, grønne områder og torg, og gir Nydalen et levende, pulserende særpreg.

 

Et kollektiv
knutepunkt

Nydalen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler med nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med T-banestasjon, taxiholdeplass, buss- og togforbindelse, samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv!

T-bane:

• 16 avganger hver time fra Nydalen T-banestasjon
• 8 min til Majorstuen
• 11 min til Nationaltheatret med
overgang til Flytoget
• 11 min til Oslo S

Les mer på Ruter.no

Buss:

Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Les mer på Ruter.no

Tog:

Nydalen er en stasjon på Gjøvikbanen, og har 17 daglige togavganger fra Nydalen i begge retninger.

Les mer på Vy.no

Bil:

Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18. Det finnes 7.000 parkeringsplasser inne og ute.

Sykkel:

Nydalen har et godt utbygget sykkel-veinett med sammenhengende gang- og sykkelvei langs Akerselva. Fra Nydalen kan du følge Akerselva til Maridalen i nord og Bjørvika i sør. Det er plassert ut 4 store og 10 små servicestasjoner slik at du kan pumpe luft og mekke litt. Det er over 900 parkeringsplasser inne og ute til din sykkel.

    Meld din interesse for kontor


    Gi oss samtykke under hvis du ønsker oppdateringer og informasjon om Vertikal Nydalen-prosjektet    Ta kontakt for mer informasjon

    Elise Bratt-Aanensen
    Salgssjef