Fremtidsrettede kontorer

I et av Norges mest ambisiøse prosjekter kan din virksomhet bli med å skape historie. Med smarte materialvalg og klimavennlige løsninger er Vertikal Nydalen et forbildeprosjekt, og en naturlig videreutvikling av Avantors miljøengasjement i Nydalen.

 


Vertikal Nydalen er nå under oppføring. Kontorene planlegges ferdigstilt i løpet av 4. kvartal 2023. Kunne din bedrift tenke seg å ha lokaler i dette spektakulære bygget, så ønsker vi at du tar kontakt med oss
 allerede nå.

Ekte miljøbevissthet

Vertikal Nydalen er et bygg med utradisjonell form og høye miljøambisjoner. En opplevelse for både virksomheter, arbeidstakere og besøkende til Nydalen. Et kontorlandskap skapt for fremtiden, gjennomtenkt og planlagt til minste detalj. Et bygg du kan være stolt over å jobbe i, med løsninger som både er fremtidsrettede, spennende og i tråd med kravene i BREEAM NOR.

Gode arbeidsmiljøer

Nå søker vi virksomheter som vil ta plass i Vertikal Nydalen, for å skape gode arbeidsmiljøer i unike kontorlokaler. Vertikal Nydalen er et optimalt utgangspunkt dersom din bedrift virkelig er opptatt av miljø. Et spektakulært signalbygg, med nyskapende teknologi og bærekraftige innovative løsninger, forhåpentligvis til inspirasjon og etterfølgelse for andre. Utviklet av Avantor og tegnet av Snøhetta.

Naturbant

Vertikal Nydalen ligger i sentrum av Nydalen, med et vell av kollektivmuligheter. T-bane, buss, trikk – og tog med Gjøvikbanen. Bygget er også godt tilrettelagt for syklende, med garderober, sykkelparkering og sykkelvask.

Med 11 minutter unna Oslo sentrum er Nydalen med sine unike kvaliteter et meget attraktivt sted å jobbe, bo og studere. Kombinasjonen mellom det landlige og urbane, med vakre Akerselva løpende gjennom, gjør at lokasjonen oppleves som levende.

Her finner du turløyper, badeplasser og grøntområder i umiddelbar nærhet. Gullhaug Torg med Torgbygget, Radisson Blu Hotell og Handelshøyskolen BI danner sentrum i Nydalen. Her finner du alt du måtte trenge av servicetilbud som kafeer, restauranter, treningssentre, matforretning, apotek, medisinsk senter, kiosk, frisør og konferansefasiliteter, for å nevne noe. I tillegg finner du Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter, kun 5 minutters spasertur unna.

NATURLIG KLIMATISERING

Unik arbeidsplass

Rom for visjoner
Vertikal Nydalen er Norges første kontor- og boligbygg med naturlig ventilasjon. Luftbevegelser som skapes gjennom byggets geometri, kombinert med stor takhøyde og ny, unik teknologi, sikrer et godt inneklima.

 • 5300 kvm kontorlokaler fra 3. til 7. etasje
 • Personalkantine, restaurant og møteromssenter i 1. og 2. etasje
 • Leieforhold fra 600 til 630 kvm
 • Takhøyde på opptil 3,45 m
 • Naturlig ventilasjon (mekanisk ventilasjon er erstattet med kryssventilasjon gjennom luker i yttervegg)
 • Sterk miljøprofil
 • Byggearbeidene er igangsatt, og ferdigstillelse er i 2023
 • Kontorer med unike kvaliteter i forhold til materialbruk og tekniske løsninger

Nyskapende miljøteknologi

Avantor som utbygger har alltid hatt et sterkt fokus på miljø, og har sine høye miljøambisjoner konkretisert i en miljøstrategi der FNs bærekraftsmål er meget sentrale.

Vertikal Nydalen er et viktig og spennende prosjekt med tanke på miljøteknologi og innovasjon. Det er et forbildeprosjekt i FutureBuilt, med mål om å ha et energiforbruk på nær nullnivå, og bygges slik at CO2-utslippet forbundet med produksjonen reduseres med hele 50%.

Bygget er også et pilotbygg i forskningsprosjektet LowEx, finansiert av Forskningsrådet, der innovative løsninger for ventilasjon, oppvarming og kjøling inngår.

Bygget miljøsertifiseres etter BREEAM NOR, med mål om nivå Excellent for kontordelen.

  Meld din interesse for kontor


  Gi oss samtykke under hvis du ønsker oppdateringer og informasjon om Vertikal Nydalen-prosjektet  Kontakt oss for mer informasjon

  Janne Herstad
  Salgssjef
  Owe Tunby
  Salgs- og markedsdirektør