Klart for
innflytting!

Velkommen til Vertikal Nydalen – et spektakulært bygg som nå er ferdig for overtakelse. Arkitektene i Snøhetta har designet dette unike miljøbygget, som rommer 40 flotte leiligheter i de øverste 11 etasjene. Her får du fantastisk utsikt, 3 meter takhøyde, spennende arkitektur og dessuten tilgang til to herlige takterrasser for alle beboerne – på toppen av hvert av tårnene i Vertikal Nydalen. Med sitt unike utseende og nyskapende miljøteknologi vil Vertikal Nydalen stå som et signalbygg langt inn i fremtiden – dette er en sjelden sjanse!

NÅ KUN 3 ledige leiligheter

Nå har vi kun 3 ledige leiligheter som selges til fast pris – en stilfull 2-roms, en perle av en 4-roms på 117 kvm og en virkelig unik leilighet på 143 kvm helt på toppen av Vertikal Nydalen. Under vil du finne link til en presentasjon og utsiktsbilder fra hver av de 3 unike leilighetene. Ta gjerne kontakt med megler eller meld din interesse i kontaktskjemaet.

Praktfull toppleilighet på 143 kvm.

Leilighet 18.2 er en leilighet av de sjeldne, og er på hele 143 kvm – den største leiligheten som…

En 4-roms av de sjeldne på 117 kvm.

Leilighet 11.3 er en stor, flott 4-roms på 117 kvm som ligger i 11. etasje. Den vil få en helt…

2-roms leilighet på 44 kvm med særpreg.

Vertikal Nydalen har kun én ledig 2-roms leilighet ledig – leilighet 13.2 i 13. etasje. …

VELKOMMEN HJEM

Velkommen hjem

Alle leiligheter har gjennomgående høy standard og luftige 3 meter under taket! Her kan du velge den størrelsen som passer din familieform og livsfase. Arkitektene har komponert 3 flotte interiørkonsepter til kjøkken og bad, og de tre leilighetene som nå er ledige leveres med interiørkonseptet Vertikal Jord. God takhøyde, rikelig med dagslys, nøye utvalgte materialer og et sunt inneklima gjør dette til et godt bygg å være i.

Vertikal Nydalens helt unike eksteriør fortsetter videre inn i leilighetene. Byggets linjer overrasker, gleder og skaper en interessant dynamikk – også på innsiden.

Boligene er i størrelser fra 44 kvm til 143 kvm, og får en generell takhøyde på 3 meter, som gir alle leilighetene en luftig romfølelse – uavhengig av leilighetens størrelse. Spesielle planløsninger, spennende vinkler, gode materialvalg og detaljer gir hver eneste bolig et unikt særpreg.

 • 40 selveier-leiligheter i høy kvalitet
 •  Vannbåren gulvvarme
 • Et liv i høyden, fra 8. til 18. etasje
 • 2 takterrasser – den høyeste er 65 meter over bakken
 • Størrelser fra 44 til 143 kvm – snittstørrelse 80 kvm
 • 2-roms, 3-roms og 4-roms
 • Alle leilighetene har balkong – noen har to
 • Ca. 3 meter takhøyde
 • Parkeringsmuligheter i nabobygg

Designet av Snøhetta

Arkitekter fra anerkjente Snøhetta står bak designet av dette ikoniske bygget. Høyreiste, skrånende fasader med to tårn – asymmetriske og karakteristiske vinkler – Vertikal Nydalen er både et landemerke og en severdighet.
Byggets geometri er ikke bare spennende for øyet, det bidrar også med å skyve luften gjennom bygget slik at det skapes trykkforskjeller og naturlig ventilasjon. Dette gir store besparelser for miljøet og et godt inneklima for alle brukere av bygget.
Snøhetta har også hatt stort fokus på trivsel og på hva som skjer på bakkeplan rundt bygget. Her har gode uterom og gjennomgangsrom fått plass, og det er tilrettelagt for både gående og syklende. Restauranter, cafeer og grønne lunger – med Vertikal Nydalen som et hjerte i midten av det hele.
«Det å bo i Vertikal Nydalen kommer til å bli en flott opplevelse. Vi har vært svært opptatt av å ha fokus på trivsel.»
– Anne Cecilie Haug, Senior Arkitekt, Snøhetta
VELKOMMEN HJEM

Lavt avtrykk–unikt uttrykk

I tillegg til å være et arkitektonisk landemerke er alt det du ikke ser i dette bygget vel så spennende. Vertikal Nydalen har de mest innovative løsningene rund at ventilasjon, oppvarming og kjøling (svalende effekt i leilighetene), og er et forbildeprosjekt i FutureBuilt. Vertikal Nydalen vil gi en langt lavere miljøbelastning enn andre bygg – gjennom hele byggets levetid.

Her er det størst mulig bruk av solceller, tunge og lavemitterende materialer og vannbåren gulvvarme, der varmepumpen forsynes med grunnvann fra 300 meter dype brønner. I leilighetene benyttes hybrid ventilasjon med varmegjenvinning av avtrekksluft, der ventilasjonsluften benyttes til oppvarming av varmtvann, kombinert med naturlig klimatisering.

Bygget har nye miljøteknologiske løsninger som både er fremtidsrettet, spennende og ikke minst i tråd med de strenge kravene til BREEAM NOR – Norges største miljøsertifiseringssystem for bygg. Dette er et bygg som kan bidra til at gode løsninger også tas i bruk i resten av byggebransjen.

 • Forbildeprosjekt i Futurebuilt
 • 50% samlet reduksjon av CO2-utslipp fra materialer, transport og energi
 • Klimavennlig transport
 • Ideell sykkelparkering
 • Bærekraftig materialbruk
 • Reduksjon av kostnader og klimabelastning fra drift, vedlikehold og ombygginger

Levende og naturbant

Nydalen har blitt et attraktivt og levende sentrum for ­bydel Nordre Aker i Oslo. Kombinasjonen av urbane og landlige kvaliteter gjør Nydalen helt unik. Nydalen har de siste årene opparbeidet seg en status som knutepunkt i Oslo. Bydelens raske fremvekst har gjort den til et svært populært sted å bo, studere eller arbeide.
En av Oslos store utdanningsinstitusjoner, Handels­høyskolen BI, ligger her i Nydalen. I tillegg har en rekke større ­bedrifter inntatt kontorbyggene langs Akerselvas bredder.
I Nydalen har du den unike kombinasjonen av å være sen­trums­nær i et urbant område, samtidig som du er tett på ­marka og grønne lunger. Valgmulighetene av aktiviteter gjør at du kan finne nettopp det som passer deg best. Her finnes både ­teater, konsertscener og en av Oslos beste ­kinoer. Shopping, bibliotek, tannlege og apotek får du også her. I tillegg ligger et av Oslos ­største ­kjøpesentre, Storo Storsenter, kun fem minutter unna.
Sentralt knutepunkt
Nydalen er et knutepunkt når det kommer til kollektivtrafikk, og det er en enkelt å reise til og fra denne destinasjonen.. Herfra tar det bare 11 minutter med T-banen til Oslo S.
Toget stopper i umiddelbar nærhet. Vertikal Nydalen er tilpasset både syklister og bilister.
Meld interesse for bolig

Kontakt megler

Thomas Eriksen
Prosjektmegler
Jan Græsvik
Prosjektmegler