En 4-roms av de sjeldne

Leilighet 11.3 er en stor, flott 4-roms på 117 kvm som ligger i 11. etasje. Den har en helt fantastisk utsikt som virkelig kan nytes gjennom mange, store vinduer og fra leilighetens sørvest-vendte balkong.
Denne flotte 4-roms leiligheten har møbleringsvennlige planløsninger og spennende materialvalg. De store, luftige flatene balanseres med industriparkett i lys eik, et tøft tak i råbetong, innerdører i eik, og en spesiell, dyp vindusnisje i eik i oppholdsrommet. Entréen har et spennende uttrykk med en hel vegg i råbetong. Sammen med unike vinkler som gjenspeiler byggets spesielle utforming, og en generell takhøyde på 3 meter, vil det hele bidra til en god romfølelse såvel som et uttrykk av de sjeldne.
For å virkelig nyte livet i høyden har leiligheten både mange og store vinduer. Her er det mengder av lys! De store vinduene og døren ut til balkongen gjør at du kan nyte den spektakulære utsikten.
Bygningens høyde og utforming gir deg absolutt privatliv – her er det ingen gjenboere. Midt i et utviklet bydelssentrum er dette ganske sjeldent, og få forunt.
Leiligheten er klar for innflytting!

Leiligheten leveres med en rekke kvaliteter:

 •  Tøffe tak i råbetong i de fleste rom.
 •  Vegg i råbetong i entré.
 •  Vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt på badene hvor det benyttes elektriske varmekabler.
 •  Industriparkett i eik på alle rom unntatt bad.
 •  Flotte eikedører (240 cm høyde) med sorte håndvridere og skjulte hengsler.
 •  Dyp vindusnisje i eik i oppholdsrommet.
 •  To harmoniske og lune bad med senket hvitt tak og downlights. Badene er plassbyggede.
 •  Oppgradert baderomsinnredning med detaljer som sort dusjarmatur med takdusj, dusjvegger med sorte detaljer, samt andre detaljer i sort, som popup og slukrist.
 •  HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer som kombiskap, oppvaskmaskin, stekeovn fra Miele, platetopp med integrert ventilator i kjøkkenøy.
 •  SG pluss sort pakke på elektro – dimmere på alle takpunkter.
 •  Mulighet for kjøp av inntil to garasjeplasser i nabobygg.
Unike LEILIGHETER
LEDIG 4-ROMS

Leilighet 11.3

Stor, møbleringsvennlig planløsning med åpen og meget tiltalende stue- og kjøkkenløsning. Vegg i råbetong i entreen, og tak i råbetong i alle rom, unntatt i entréen og på de to flotte badene. I entréen og på badene er det downlights i nedsenket himling. Det ene badet er direkte tilknyttet hovedsoverommet. I tillegg til hovedsoverommet er det ytterligere to soverom i god størrelse.

I tillegg til oppgraderte innredningsdetaljer på kjøkken og bad, leveres leiligheten med interiørkonseptet Vertikal Jord, som vil sette et helhetlig preg på boligen. Les mer om Vertikal Jord under.

Den store takhøyden gir mulighet for mye ekstra garderobeplass. Leiligheten har egen sportsbod i 1. underetasje. Ta kontakt med megler eller se mer informasjon i boligvelger.

Planløsning

Leilighetene i Vertikal Nydalen får blant annet en generell takhøyde på hele 3 meter. Sammen med store vinduer og leilighetens spennende vinkler, vil takhøyden bidra til et helt eget uttrykk og en fantastisk romfølelse.

Dokumenter

Her kan du laste ned prosjektets dokumenter, eller bla i prospektet.

Vertikal Jord

VERTIKAL JORD

Klikk på punktene i bildet for detaljer om interiørkonseptet Vertikal Jord.

Med interiørkonseptet ­VERTIKAL JORD får du en leilighet med en myk og varm fargepalett som gir assosiasjoner mot høst. ­Harmoniske og dempede fargetoner gir rommet en lun balanse.
Dette fargekonseptet gir en behagelig helhet mellom skap­fronter i fargen Mørk Sand, og de naturlige materialene betong og ­eikefiner. Kombinert med parketten og ­fargepaletten for vegger, blir konseptet både spennende og helhetlig i uttrykket. Interiørkonseptet kan også utfordre litt med den spennende fargen Red Maple.

Klikk på punktene i bildet for detaljer om interiørkonseptet Vertikal Jord.

Meld interesse for bolig

Kontakt megler

Thomas Eriksen
Prosjektmegler
Jan Græsvik
Prosjektmegler