En helt usedvanlig bolig

Vertikal Nydalens helt unike eksteriør fortsetter videre inn i leilighetene.
Her får du spennende vinkler i hver eneste leilighet – ingen av de 41 leilighetene er like! Byggets linjer overrasker, gleder og skaper en interessant dynamikk.

 

Til og med takhøyden er usedvanlig. Oppholdsrom på tre meter gir et enormt ­bidrag til romfølelsen. Kombinasjonen av luftighet og spennende vinkler gir leilighetene et særpreg som vil imponere. For å virkelig nyte livet i høyden har alle leilighetene både mange og store vinduer. Her er det mengder av lys – dette gir en fantastisk mulighet til å nyte den flotte utsikten!
Selv om leilighetene har store vinduer trenger du ikke å tenke på innsyn. Bygningens høyde og ­utforming gir deg absolutt privatliv – her er det ingen gjenboere. Midt i et utviklet bydelssentrum er dette ganske sjeldent, og få forunt.
Du kan velge i arkitektenes estetiske interiørkonsepter for bad og kjøkken. Velg blant tre fargekonsepter og varige, elegante ­materialer. Sistnevnte som bygget forøvrig. Med sine store flater balanseres designet med en nydelig, robust parkett i eik. Vannbåren gulvvarme leveres i alle rom unntatt baderom.
Vertikal Nydalen leveres med HTH kjøkkeninnredning, med overflater ut fra ditt valg av ­interiørkonsept. Inkludert i kjøkkenet får du også ­integrerte hvitevarer med kombiskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp og stekeovn fra Miele.
Ditt unike hjem
Fantastisk utsikt uansett tid på døgnet!
Her ser du utsikt fra en av leilighetene i Vertikal Nydalen.

Kjøkken

Akkurat som i resten av Vertikal Nydalen er det også på ­kjøkkenet fokusert på detaljer og kvalitet. Det tidløse kjøkkenet leveres fra HTH, modellen heter Base. Her får du Fenix-­laminat som både er godt å ta på og særdeles slitesterkt.­

 

Vedlikeholdsfrie overflater som er svært enkle å ­rengjøre. Eikefiner­frontene Focus Natur Eik Finér har vannrette ­årringer – noe som gir ­eleganse, og et naturlig, varmt uttrykk. Skuffene leveres med demping, og det ­samlende ­uttrykket på frontene gjør det hele ­harmonisk.
Kjøkkenet i Vertikal Nydalen leveres komplett med ­hvitevarer fra Miele. Her får du kombiskap med kjøl/frys, en fullintegrert oppvaskmaskin som kan varmtvanns­tilkobles for å spare strøm, og induksjonstopp med fire kokesoner og minimalt med oppkokstid.
Den sorte nedfelte kummen, Franke Mythos, består i hovedsak av kvarts; en av verdens hardeste mineraler. Kvarts er også renholdsvennlig og motstandsdyktig mot riper.

Soverom og bad

I soverommene er alt designet for å finne roen. Den store takhøyden gjør rommene luftige og behagelige. De estetiske badene i Vertikal Nydalen blir harmoniske og lune med sitt nordiske design.

 

Badene har store materialflater som gir rommet en behagelig atmosfære. Kombinasjonen av betong, tre, glass og matt metall er harmonisk, vakker og lun. Dusjsonen er skilt fra resten av bade­rommet med en elegant nisjevegg av glass. Med få unntak kommer alle badene med LED downlights, bakbelyste speil og vegghengt WC.Her kan du starte dagen i omgivelser med vakkert design og funksjonalitet i fokus.
Mange soverom får spennende innslag av vegger i råbetong, som som
gir et behagelig, moderne uttrykk. Takene blir også i elegant råbetong. Vinduene slipper inn mengder av lys. Her spiller alle elementer på lag og gir en følelse av ­tilfredshet og harmoni. Siden du lever i høyden har du også en uovertruffen utsikt fra ­soverommet. Her kan du våkne hver morgen, nyte en kopp te på senga, og skue utover Nydalen fra soverommet ditt.

Balkong og takterrasse

Når du bor i høyden, fra 8. til 18. etasje, byr alle leilighetene i Vertikal Nydalen på en helt spektakulær utsikt. En utsikt som kan nytes fra din egen balkong.

 

Alle leilighetene i Vertikal Nydalen har balkong og noen har faktisk to. En balkong er som et ekstra rom! Her kan du nyte et deilig måltid, få litt frisk luft, eller bare skue ut over den vakre byen vår. Et perfekt sted for en liten pause. Ideelt plassert over ­Nydalen kan morgenkaffen nytes på balkongen – mens du betrakter folkelivet på bakken, eller rett og slett lar solen varme deg. Dette er utsikten – og tilværelsen – du aldri blir lei av.
Et annet unikt element med Vertikal Nydalen er de to fantastiske takterrassene – begge med en utsikt mange bare drømmer om! Dette er gjennomdesignede uterom for alle som bor her – beliggende på toppen av hvert av de to tårnene. Den ­høyeste terrassen befinner seg hele
65 meter over bakken. Utsikten herfra kan ta pusten fra de fleste. Takterrassen vil fungere som et sosialt uterom hvor du kan slå av en prat med naboene, ta en matbit, eller speide ut over Oslo. Her blir det også grønne områder med planter og små trær, i tillegg til flere sitteområder hvor du kan tilbringe deilige ­sommerdager.

2-roms

I Vertikal Nydalen vil du finne totalt 10 2-roms leiligheter – i størrelser fra
44 kvm og helt opp til en toppleilighet på 73 kvm. Alle leilighetene er unike!

 

Oppholdsrommet i 2-roms leilighetene består av en tiltalende stue- og kjøkkenløsning. Her får du et flott HTH-kjøkken komplett med hvitevarer. Velg blant flere interiørkonsepter og sett ditt eget preg på din nye bolig.
Alle vinklene i bygget bidrar til spennende design på rommene. Gode romstørrelser og den unike takhøyden på 3 meter vil sammen med store vindusflater gi en formidabel romfølelse. De fleste 2-roms leilighetene har også en spesiell, dyp vindusnisje i eik, enten på ­soverommet eller i det åpne oppholdsarealet, som vil bidra til et ­spennende uttrykk. Store vinduer og dørene ut til balkongen gjør at du kan nyte den spektakulære utsikten.
Leilighetstyper

3-roms

I Vertikal Nydalen vil du også finne en rekke 3-roms leiligheter. Disse varierer i størrelser fra 69 til 104 kvadratmeter. De ­helt spesielle leilighetene er perfekte for den urbane opplevelsen. Med sitt fokus på kvalitet, design og funksjon vil de være et optimalt hjem – også for fremtiden.

 

Det finnes 25 flotte 3-roms leiligheter i Vertikal Nydalen, og disse finner du i samtlige etasjer, unntatt i 18. etasje. De helt spesielle leilighetene er perfekte for deg som setter pris på design og funksjon. I alle leilighetene vil du finne ­spennende vinkler og design­innslag – enkelte vegger vil være i råbetong og skape et spesielt uttrykk i seg selv, og i mange av ­leilighetene vil det i tillegg være dype vindusnisjer i eik, som ­uthever de unike vinklene i leiligheten. Her får du også mulighet til å velge blant flere interiørkonsepter.

4-roms

Vertikal Nydalen vil romme flere ulike 4-roms leiligheter fra 92 kvm til 117 kvm. I disse leilighetene bor du luftig og komfortabelt – midt i byen. Kan det bli bedre?

 

Også de unike 4-roms leilighetene i Vertikal Nydalen har de samme tiltalende kvalitetene, med store åpne oppholdsarealer, takhøye kjøkken med integrerte hvitevarer, generell takhøyde på 3 meter, store glassflater, innslag av vegger i råbetong, dype vindusnisjer i eik, eikeparkett, tak i råbetong (unntatt på bad), og unike planløsninger med horisontale og vertikale vinkler gjenspeilet av byggets unike former. Vannbåren gulvvarme gir den gode, lune varmen. Leilighetene har to bad, der det ene er direkte tilknyttet hovedsoverommet.

Helt på toppen

65 luftige meter over bakken finner du Vertikal Nydalens toppleilighet. Her får du hele 143 kvm, to terrasser – og en helt unik utsikt fra de mange vinduene. Blir denne litt i største laget finnes det også en 2-roms toppleilighet som også er verdt en nærmere titt.

 

Dette er en toppleilighet uten sidestykke. Helt i toppen av dette fantastiske bygget kan du nyte Oslos kanskje beste utsikt, arkitekttegnede, elegante løsninger og en romfølelse som bare må oppleves. I etasjen over ligger den flotte, felles takterrassen.
Det 81 kvm store hovedrommet er majestetisk plassert helt på toppen av Vertikal Nydalen. De unike vinkelene i det arkitekttegnede oppholdsrommet utnytter solens gang optimalt. På det åpne kjøkkenet fra HTH er modulene praktisk plassert langs leilighetens indre vegg, slik at du kan gi utsikten den oppmerksomheten den fortjener. Dette rommet har plass nok til å kunne innredes etter dine behov og ønsker. Når det hele toppes med en takhøyde på over tre meter, et par vegger i råbetong, dyp vindusnisje i eik og eikeparkett, blir dette virkelig et rom med overveldende appell.
Fra oppholdsrommet har du også utgang til to balkonger med en utsikt som kan ta pusten fra de fleste. Siden balkongene er plassert på forskjellige sider av bygget, kan du først nyte solen på den ene siden – og når solen flytter seg videre, kan leilighetens beboere gjøre det samme. På dager hvor det er for kaldt å nyte utsikten utendørs, kan leilighetens store vindusflater gjøre samme nytten.
Meld interesse for bolig

Kontakt megler

Thomas Eriksen
Prosjektmegler
Jan Græsvik
Prosjektmegler