2-roms med særpreg

Vertikal Nydalen har kun én ledig 2-roms leilighet ledig – leilighet 13.2 i 13. etasje. Leiligheten har gjennomgående høy standard, og nydelig utsikt.
Leiligheten har blant annet en generell takhøyde på hele 3 meter. Sammen med store vinduer og leilighetens spennende vinkler, vil takhøyden bidra til et helt eget uttrykk og gi god romfølelse.
Leiligheten får godt med lys, og du kan nyte den nydelige utsikten både innenfra og ikke minst fra leilighetens balkong. Selv om leiligheten har store vinduer trenger du likevel ikke å tenke på innsyn. Bygningens høyde og utforming gir deg absolutt privatliv – her er det ingen gjenboere. Midt i et utviklet bydelssentrum er dette ganske sjeldent, og få forunt.
Leiligheten er klar for innflytting!

Leiligheten leveres også med en rekke andre kvaliteter:

  •  Tøffe tak i råbetong i de fleste rom.
  •  Vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt bad hvor det benyttes elektriske varmekabler.
  •  Industriparkett i eik på alle rom unntatt bad.
  •  Flislagt bad med senket hvitt tak og downlights. Badene er plassbyggede.
  •  HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele.
  •  En spesiell, dyp vindusnisje i eik på soverommet vil bidra til et spennende uttrykk.
  •  Mulighet for kjøp av garasjeplass i nabobygg.
Unike LEILIGHETER
LEDIG 2-ROMS

Leilighet 13.2

Leilighet 13.2 er på ca. 44 kvm og ligger i 13. etasje. Den flotte utsikten du får i denne leiligheten vil ta pusten fra de fleste. Leilighetens planløsning er meget god og møbleringsvennlig. Store vinduer slipper inn masse lys. I oppholdsrommet får du skyvedør ut til en flott balkong på 7 kvm. Tak i råbetong i alle rom, unntatt i entréen og på det flotte badet.

Soverommet har plass til dobbeltseng og har også en spennende vindusnisje i eik. Takhøyden på hele 3 meter gir mulighet for mye garderobeplass og vil også bidra til god romfølelse sammen med leilighetens spennende vinkler.

Leiligheten leveres med interiørkonseptet Vertikal Jord, som vil sette et helhetlig preg på din nye bolig. Les mer om interiørkonseptet under.

Planløsning

Leilighetene i Vertikal Nydalen får blant annet en generell takhøyde på hele 3 meter. Sammen med store vinduer og leilighetens spennende vinkler, vil takhøyden bidra til et helt eget uttrykk og god romfølelse.

Dokumenter

Her kan du laste ned prosjektets dokumenter, eller bla i prospektet.

Vertikal Jord

VERTIKAL JORD

Klikk på punktene i bildet for detaljer om interiørkonseptet Vertikal Jord.

Med interiørkonseptet ­VERTIKAL JORD får du en leilighet med en myk og varm fargepalett som gir assosiasjoner mot høst. ­Harmoniske og dempede fargetoner gir rommet en lun balanse.
Dette fargekonseptet gir en behagelig helhet mellom skap­fronter i fargen Mørk Sand, og de naturlige materialene betong og ­eikefiner. Kombinert med parketten og ­fargepaletten for vegger, blir konseptet både spennende og helhetlig i uttrykket. Interiørkonseptet kan også utfordre litt med den spennende fargen Red Maple.

Klikk på punktene i bildet for detaljer om interiørkonseptet Vertikal Jord.

Meld interesse for bolig

Kontakt megler

Thomas Eriksen
Prosjektmegler
Jan Græsvik
Prosjektmegler