Sjeldne ledige 4-roms

Vertikal Nydalen har kun to ledige 4-roms leiligheter – begge med gjennomgående høy standard. I 11. og 18. etasje vil du finne de to praktfulle 4-roms leilighetene, som begge har en helt uovertruffen utsikt! Byggets unike utforming gir spennende vinkler også inne i leilighetene. Til og med takhøyden er usedvanlig. En ­generell takhøyde på tre meter vil sammen med de store vindusflatene gi en fantastisk romfølelse.
Disse 4-roms leilighetene har flotte, møbleringsvennlige planløsninger og materialvalg. De store luftige flatene balanseres med industriparkett i lys eik og et tøft tak i råbetong og en spesiell, en dyp vindusnisje i eik i oppholdsrom eller soverom og innslag av vegger i råbetong. Sammen med unike vinkler og den generelle takhøyde på 3 meter vil det hele bidra til et uttrykk av de sjeldne.
Store vinduer og dørene ut til balkongen gjør at du kan nyte den spektakulære utsikten. For å virkelig nyte livet i høyden har leilighetene både mange og store vinduer. Her er det mengder av lys – dette gir en fantastisk mulighet til å nyte den praktfulle utsikten! Bygningens høyde og utforming gir deg absolutt privatliv – her er det ingen gjenboere. Midt i et utviklet bydelssentrum er dette ganske sjeldent, og få forunt.
Kombinasjonen av luftighet og spennende vinkler som gjenspeiler selve byggets unike utforming, gir leilighetene et imponerende særpreg.
Planlagt innflytting er allerede 4. kvartal 2023, og du kan følge den spektakulære byggingen på vårt BYGGEKAMERA.

Leilighetene leveres også med en rekke kvaliteter, som:

 •  Tøffe tak i råbetong i de fleste rom.
 •  Innslag av vegger i råbetong
 •  Vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt bad hvor det benyttes elektriske varmekabler.
 •  Industriparkett i eik på alle rom unntatt bad.
 •  Harmonisk og lunt, flislagt bad med senket hvitt tak og downlights. Badene er plassbyggede.
 •  HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer som kombiskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp og stekeovn fra Miele.
 •  En spesiell, dyp vindusnisje i eik i oppholdsrom eller soverom vil bidra til et spennende uttrykk.
Unike LEILIGHETER
LEDIGE 4-ROMS

Leilighet 11.3

Leilighet 11.3 er en stor, flott 4-roms på 117 kvm som ligger i 11. etasje. Den vil få en helt fantastisk utsikt som virkelig kan nytes gjennom mange, store vinduer og fra leilighetens sørvest-vendte balkong.

 

Stor, møbleringsvennlig planløsning med åpen og meget tiltalende stue- og kjøkkenløsning. Vegg i råbetong i entreen, og tak i råbetong i alle rom unntatt på de to flotte badene hvor taket blir hvitt med downlights. Takhøyden på 3 meter vil sammen med de spennende vinklene i leiligheten bidra til en unik romfølelse og et unikt uttrykk. Det ene badet er direkte tilknyttet hovedsoverommet. Det vil også være ytterligere to mindre soverom som begge har plass til f.eks. kontorpult. Den store takhøyden gir mulighet for mye ekstra garderobeplass. Leiligheten har egen sportsbod i 1. underetasje.
Ta kontakt med megler eller se mer informasjon i boligvelger.

Leilighet 18.2

Leilighet 18.2 er en leilighet av de sjeldne, og er på hele 143 kvm – den største leiligheten som tilbys i Vertikal Nydalen.

 

I tillegg til en virkelig spektakulær utsikt som helt vil ta pusten fra enhver, er leiligheten svært innholdsrik og unik i sin utforming. Beliggende helt øverst (i 18. etasje), med fasader og utsikt i alle retninger med unntak av øst. Stort, møbleringsvennlig oppholdsrom med stue og spisestue beliggende i hver sin “fløy” med et flott kjøkken i midten. Innslag av vegger i råbetong i entré, i to av soverommene, og i spisestue/kjøkken-området som også har en dyp vindusnisje i eik. Tak i råbetong i alle rom unntatt på de to flotte badene hvor taket er hvitt med downlights. Det ene badet er direkte tilknyttet hovedsoverommet. I tillegg til hovedsoverommet vil det være ytterligere ett dobbelt og ett enkelt soverom, sistnevnte med plass til for eksempel kontorpult. Takhøyden på hele 3 meter gir mulighet for ekstra mye garderobeplass. 2 balkonger – en sørvestvendt og en vestvendt.
Ta kontakt med megler eller se mer informasjon i boligvelger.

En unik 2-roms

Vertikal Nydalen har også en helt unik 2-roms ledig. Ta en titt på den her.

Balkong og takterrasse

Når du bor i høyden, fra 8. til 18. etasje, byr alle leilighetene i Vertikal Nydalen på en helt spektakulær utsikt. En utsikt som kan nytes fra din egen balkong.

 

Alle leilighetene i Vertikal Nydalen har balkong og noen har faktisk to. En balkong er som et ekstra rom! Her kan du nyte et deilig måltid, få litt frisk luft, eller bare skue ut over den vakre byen vår. Et perfekt sted for en liten pause. Ideelt plassert over ­Nydalen kan morgenkaffen nytes på balkongen – mens du betrakter folkelivet på bakken, eller rett og slett lar solen varme deg. Dette er utsikten – og tilværelsen – du aldri blir lei av.
Et annet unikt element med Vertikal Nydalen er de to fantastiske takterrassene – begge med en utsikt mange bare drømmer om! Dette er gjennomdesignede uterom for alle som bor her – beliggende på toppen av hvert av de to tårnene. Den ­høyeste terrassen befinner seg hele 65 meter over bakken. Utsikten herfra kan ta pusten fra de fleste. Takterrassen vil fungere som et sosialt uterom hvor du kan slå av en prat med naboene, ta en matbit, eller speide ut over Oslo. Her blir det også grønne områder med planter og små trær, i tillegg til flere sitteområder hvor du kan tilbringe deilige ­sommerdager.

Designet av Snøhetta

Arkitekter fra anerkjente Snøhetta står bak designet av dette ikoniske bygget. Høyreiste, skrånende fasader med to tårn – asymmetriske og karakteristiske vinkler – Vertikal Nydalen er både et landemerke og en severdighet.
Byggets geometri er ikke bare spennende for øyet, det bidrar også med å skyve luften gjennom bygget slik at det skapes trykkforskjeller og naturlig ventilasjon. Dette gir store besparelser for miljøet og et godt inneklima for alle brukere av bygget.
Snøhetta har også hatt stort fokus på trivsel og på hva som skjer på bakkeplan rundt bygget. Her har gode uterom og gjennomgangsrom fått plass, og det er tilrettelagt for både gående og syklende. Restauranter, cafeer og grønne lunger – med Vertikal Nydalen som et hjerte i midten av det hele.
«Det å bo i Vertikal Nydalen kommer til å bli en flott opplevelse. Vi har vært svært opptatt av å ha fokus på trivsel.»
– Anne Cecilie Haug, Senior Arkitekt, Snøhetta

Lavt avtrykk – unikt uttrykk

I tillegg til å være et arkitektonisk landemerke er alt det du ikke ser i dette bygget vel så spennende. Vertikal Nydalen har de mest innovative løsningene rundt ventilasjon, oppvarming og naturlig nedkjøling, med mål om at kostnader til kjøp av energi er nær null-nivå. Vertikal Nydalen vil gi langt lavere miljøbelastning enn andre bygg – gjennom hele byggets levetid.
Bygget har nye miljøteknologiske løsninger som både er fremtidsrettet, spennende og ikke minst i tråd med de strenge kravene til BREEAM NOR – Norges største miljøsertifiseringssystem for bygg. Dette er et bygg som kan bidra til at gode løsninger også tas i bruk i resten av byggebransjen.
 • Forbildeprosjekt i Futurebuilt
 • 50% samlet reduksjon av CO2-utslipp fra materialer,
  transport og energi
 • Triple-Zero – totalt energiforbruk på nær nullnivå
 • Klimavennlig transport
 • Ideell sykkelparkering
 • Bærekraftig materialbruk
 • Reduksjon av kostnader og klimabelastning fra drift,
  vedlikehold og ombygginger
Meld interesse for bolig

Kontakt megler

Thomas Eriksen
Prosjektmegler
Jan Græsvik
Prosjektmegler