En helt unik 2–roms

Vertikal Nydalen har kun en ledig 2-roms leilighet ledig – leilighet 13.2 i 13. etasje. Leiligheten har gjennomgående høy standard, og får nydelig utsikt.
Leilighetene i Vertikal Nydalen får blant annet en generell takhøyde på hele 3 meter. Sammen med store vinduer og leilighetens spennende vinkler, vil takhøyden bidra til et helt eget uttrykk og en fantastisk romfølelse.
Leiligheten får godt med lys, og du kan nyte den nydelige utsikten både innenfra og ikke minst fra leilighetens balkong. Selv om leiligheten har store vinduer trenger du likevel ikke å tenke på innsyn. Bygningens høyde og utforming gir deg absolutt privatliv – her er det ingen gjenboere. Midt i et utviklet bydelssentrum er dette ganske sjeldent, og få forunt.
Kombinasjonen av luftighet og spennende vinkler som gjenspeiler selve byggets unike utforming, gir leiligheten et imponerende særpreg.
Planlagt innflytting er allerede 4. kvartal 2023, og du kan følge den spektakulære byggingen på vårt byggekamera.

Leiligheten leveres også med en rekke andre kvaliteter:

 •  Tøffe tak i råbetong i de fleste rom.
 •  Vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt bad hvor det benyttes elektriske varmekabler.
 •  Industriparkett i eik på alle rom unntatt bad.
 •  Flislagt bad med senket hvitt tak og downlights. Badene er plassbyggede.
 •  HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele.
 •  En spesiell, dyp vindusnisje i eik på soverommet vil bidra til et spennende uttrykk.
Unike LEILIGHETER
LEDIG 2-ROMS

Leilighet 13.2

Leilighet 13.2 er på ca. 44 kvm og ligger i 13. etasje. Den flotte utsikten du får i denne leiligheten vil ta pusten fra de fleste. Leilighetens planløsning er meget god og møbleringsvennlig. Store vinduer slipper inn masse lys. I oppholdsrommet får du skyvedør ut til en flott balkong på 7 kvm. Tak i råbetong i alle rom unntatt på det flotte badet, vindusnisje i eik på soverommet som har plass til dobbelseng. Takhøyden på hele 3 meter gir mulighet for mye garderobeplass og vil også bidra til en unik romfølelse sammen med leilighetens spennende vinkler.

Mer informasjon finner du i boligvelger.

To sjeldne 4 roms

Vertikal Nydalen har også to praktfulle 4-roms ledig. Ta en titt på dem her.

Balkong og takterrasse

Når du bor i høyden, fra 8. til 18. etasje, byr alle leilighetene i Vertikal Nydalen på en helt spektakulær utsikt. En utsikt som kan nytes fra din egen balkong.

 

Alle leilighetene i Vertikal Nydalen har balkong og noen har faktisk to. En balkong er som et ekstra rom! Her kan du nyte et deilig måltid, få litt frisk luft, eller bare skue ut over den vakre byen vår. Et perfekt sted for en liten pause. Ideelt plassert over ­Nydalen kan morgenkaffen nytes på balkongen – mens du betrakter folkelivet på bakken, eller rett og slett lar solen varme deg. Dette er utsikten – og tilværelsen – du aldri blir lei av.
Et annet unikt element med Vertikal Nydalen er de to fantastiske takterrassene – begge med en utsikt mange bare drømmer om! Dette er gjennomdesignede uterom for alle som bor her – beliggende på toppen av hvert av de to tårnene. Den ­høyeste terrassen befinner seg hele 65 meter over bakken. Utsikten herfra kan ta pusten fra de fleste. Takterrassen vil fungere som et sosialt uterom hvor du kan slå av en prat med naboene, ta en matbit, eller speide ut over Oslo. Her blir det også grønne områder med planter og små trær, i tillegg til flere sitteområder hvor du kan tilbringe deilige ­sommerdager.

Designet av Snøhetta

Arkitekter fra anerkjente Snøhetta står bak designet av dette ikoniske bygget. Høyreiste, skrånende fasader med to tårn – asymmetriske og karakteristiske vinkler – Vertikal Nydalen er både et landemerke og en severdighet.
Byggets geometri er ikke bare spennende for øyet, det bidrar også med å skyve luften gjennom bygget slik at det skapes trykkforskjeller og naturlig ventilasjon. Dette gir store besparelser for miljøet og et godt inneklima for alle brukere av bygget.
Snøhetta har også hatt stort fokus på trivsel og på hva som skjer på bakkeplan rundt bygget. Her har gode uterom og gjennomgangsrom fått plass, og det er tilrettelagt for både gående og syklende. Restauranter, cafeer og grønne lunger – med Vertikal Nydalen som et hjerte i midten av det hele.
«Det å bo i Vertikal Nydalen kommer til å bli en flott opplevelse. Vi har vært svært opptatt av å ha fokus på trivsel.»
– Anne Cecilie Haug, Senior Arkitekt, Snøhetta

Lavt avtrykk – unikt uttrykk

I tillegg til å være et arkitektonisk landemerke er alt det du ikke ser i dette bygget vel så spennende. Vertikal Nydalen har de mest innovative løsningene rundt ventilasjon, oppvarming og naturlig nedkjøling, med mål om at kostnader til kjøp av energi er nær null-nivå. Vertikal Nydalen vil gi langt lavere miljøbelastning enn andre bygg – gjennom hele byggets levetid.
Bygget har nye miljøteknologiske løsninger som både er fremtidsrettet, spennende og ikke minst i tråd med de strenge kravene til BREEAM NOR – Norges største miljøsertifiseringssystem for bygg. Dette er et bygg som kan bidra til at gode løsninger også tas i bruk i resten av byggebransjen.
 • Forbildeprosjekt i Futurebuilt
 • 50% samlet reduksjon av CO2-utslipp fra materialer,
  transport og energi
 • Triple-Zero – totalt energiforbruk på nær nullnivå
 • Klimavennlig transport
 • Ideell sykkelparkering
 • Bærekraftig materialbruk
 • Reduksjon av kostnader og klimabelastning fra drift,
  vedlikehold og ombygginger
Meld interesse for bolig

Kontakt megler

Thomas Eriksen
Prosjektmegler
Jan Græsvik
Prosjektmegler